Jamie Pearce

Happy Patient

Hasta:Jamie Pearce
Tedavi Süresi:5 Gün
Garanti:Ömür Boyu

Hasta şikayetleri: Jamie, ön dişlerinde, alt ve üst çenede geniş kapsamlı aşınma ve kırılma hasarı ile başvurdu. Bir diş diş eti çizgisinin üzerinde kırılmıştı. Ön dişler biçimsiz, renk değiştirmiş, kırık ve küçüktü. Ön dişlerde koruma ve estetik amaçlı daha önce kompozit dolgu uygulanmıştı.

Tedavi planı: Jamie, ön bölge ve alt çenenin büyük kısmında geniş hasar ile başvurdu. Jamie’yi daha fazla hasardan korumak ve ona bir gülüş estetiği sağlamak için tam ağız (28) zirkonya kaplamalar aldı.

28 zirkonya kaplama

1 kanal tedavisi

Tedavi süresi: 5 gün

Sonuç: Jamie, hassasiyeti azaltmak için bir kanal tedavisi aldı. Tam zirkonya kaplama, gülüş estetiği için tercih etti. Jamie’nin yüz hatları ve simetrisini dikkate alarak, Jamie’nin orijinal diş boyutunu yeniden oluşturabildik. Jamie’nin kaplamaları 4-6’lı setler halinde takıldı çünkü kaplamalar bireysel olarak yerleştirilseydi, Jamie’nin bruksizmi dişlerin yer değiştirmesine ve daha fazla hasara neden olurdu. Jamie’nin ortodontik sorunlarını düzeltmek 2-3 yıl alacaktı. Ancak, tam gülüş estetiği anında sonuç sağlar.