Kliniğimiz

Dentares Özel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Antalya

Dentares Smile Clinic

1999’dan Beri Güzel Gülümsemeler Yaratıyoruz

Dentares, Antalya topluluğuna hizmet vererek küçük bir başlangıç yaptı. Son yıllarda Türkiye’ye olan Sağlık Turizmi’nin artışıyla, sebebimizin sadece yerel değil, küresel bir girişim olduğu ortaya çıktı. Dentares, dünyanın en güvenilir kliniği olmak için kararlıdır. Dentares Smile Clinic’in kurucuları, herkesin mükemmel bir gülümsemeye layık olduğuna inanıyor ve uzman ekibimizle bunun başarılabileceğine inanıyor.

Dentares hikayesi, birkaç doktorun yerel ve yabancı birçok hastayla karşı karşıya kalmasıyla başladı. Bu nedenle, özel pratiğini alıp hastalarının her diş hekimliği dalındaki ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir polikliniğe dönüştürmeye karar verdiler. Hastalar, her tedavinin uzmanlar tarafından yapıldığını bildikleri için ellerinde güvende hissederler. Geçişin en zorlayıcı kısmı, Dentares’ın misyonunu gerçekleştirmek için birlikte çalışacak doğru uzmanları bulmaktı. Hastaların kliniğe girdikleri anda aile gibi hissetmeleri çok önemlidir.

Dentares’ın kurucularından biri olan Dr. Oykum, kendi özel pratiğini yürütmekten önce birkaç yıl boyunca büyük bir hastanenin baş doktoruydu. Bu deneyimden, her doktorun, hemşirenin veya diğer personelin işlevsel bir ekip olması ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunması gerektiğini öğrendi.

Dr. Oykum, NHS’nin İngiliz vatandaşlarına hizmet etmekte başarısız olduğunu gördü ve bir hastanın 2 olmasının sadece zaman meselesi olduğunu ve bu nedenle diş turizminin daha büyük bir şeye dönüştüğünü gördü. Diş turizminin başarısı, İngiltere, İrlanda ve ABD’li ünlüleri ve etkileyenleri getirdi. Bugün Dentares, Türk ve yabancı hastalara en üst düzeyde özelleştirilmiş bakım ve sıcak karşılama ruhuyla hizmet vermeye devam ediyor. Online danışma ve tedavi planı istiyorsanız, lütfen diş ekibimizle iletişime geçin.

Dentares Smile Clinic

1999’dan Beri Güzel Gülümsemeler Yaratıyoruz